Tillfrisknandets gåva

lucka 24Tillfrisknandet är en gåva som du först och främst ger till dig själv. Effekterna utav att du är i tillfrisknande blir en gåva till dina nära och kära.

En person påverkar många personer i sin omgivning. Partner, föräldrar, barn, kollegor, chefer, släkt och vänner. Det blir ganska många som har någon relation med en person när man börjar titta efter. Är denna person fast i sitt sockerberoende så påverkas alla i omgivningen negativt. Alla blir påverkade på ett eller annat sätt.

När en person väljer att gå in i tillfrisknande börjar man vara på ett annat sätt och man börjar sprida lugn, vänlighet, kärlek och andra positiva egenskaper kring sig. Vi på SockerSkolan är tacksamma om du väljer att gå in i tillfrisknande. Det hjälper inte bara dig och din omgivning utan även till att skapa ett helare och friskare samhälle. När du väljer att gå in i tillfrisknande i socker, välj någon som kan både socker och beroende samt är utbildad av Bitten Jonsson.

Vi på SockerSkolan vill ge en gåva till en som vill gå in i tillfrisknande. Genom att anmäla dig till vår utlottning så kan du vara den som vinner en plats på en Nystart-kurs under 2017. Vi annonserar vinnaren i morgon på vår Facebook sida. Vi kontaktar även vinnaren via email.

De personer som har fyllt i formuläret stoppar vi in i en slumpgenerator som avgör vinnaren.

Vi vill tacka er alla som har följt vår julkalender och ber att få Önska er alla en riktigt God socker- och glutenfri Jul som är fylld med Sinnesro.