SockerSkolans finstilta

Vi på Sockerskolan förespråkar ett holistiskt helhetstänk, innefattande den fysiska, psykiska och mentala/själsliga hälsan. Våra råd är en vägledning till en livsstilsförändring med fokus på kost, näring och den mentala hälsan för dig som är eller tror att du är sockerberoende.

Våra råd är inte en ersättning för läkarvård eller läkarundersökning där det är befogat, utan ska ses som en informationskälla för en hälsosam livsstil och som ett komplement till råden från sjukvården. Dessa livsstilsförändringar är frivilliga. Då vi inte har möjlighet till din fullständiga medicinska historia frånsäger oss allt ansvar gällande din hälsa.

Anmälningsavgift till kurs

När du anmäler dig till en kurs skickar vi dig en faktura på 1.000:- på anmälningsavgiften. Denna avgift återbetalar vi inte. Väljer du att hoppa av den kurs som du är anmäld till så gäller den som en anmälan till en kurs som börjar inom 1 år.

Om du anmäler dig till en kurs och det är mindre än 2 veckor kvar till kursstart och väljer att hoppa av innan kursstart, kommer vi fortfarande att skicka en faktura på anmälningsavgiften, 1.000:-.

Matplan i samband med kurs

Av erfarenhet så vet vi att bara ha en matplan inte fungerar för tillfrisknandet. Vi förespråkar alltid att du går en kurs hos oss i samband med att vi hjälper dig med en matplan. I det fall du tillhandahåller din matplan innan din kurs startar, så kommer vi att fakturera 1.400:- för matplanen samt 1.000:- i anmälningsavgift till kursen.

Samma förhållningssätt har vi i samband med Biokemisk Reparation i samband med kurs.

Kursavgift

I samband kursens start får du en faktura på kursen. Har du tidigare fått en faktura med anmälningsavgiften så drar vi självklart av avgiften från kursfakturan.

Avbokning

Finns det en anledning att du inte kan gå den kurs som du är anmäld till, får du utan extra kostnad omboka dig till en senare kurs, med begränsningen till en kursstart inom 1 år från datumet på fakturan med anmälningsavgiften. Efter det anser vi din anmälningsavgift förbrukad.

Samtal IRL

Bokar vi ett samtal där vi träffas i någon utav de lokaler som vi hyr in oss i, tillkommer en kostnad på 150:- per timme i lokalkostnad. Om du behöver boka av detta samtal så måste du göra detta minst 24 timmar innan ditt samtal annars behöver vi fakturera dig lokalkostnaden.

Privatperson/Företag

Alla priser som nämns på hemsidan riktar sig till privatpersoner, dvs de är inklusive moms. Är det ett företag som är betalningsmottagare så tillkommer moms på priserna.

Betalningsalternativ

Vi tror på att alla är kreditvärdiga och kollar inte upp någon enskild persons betalningsförmåga innan de anmäler sig till kurs hos oss.

Vill du dela upp en faktura i flera betalningar kostar det 50:- för varje faktura som blir utöver den ordinarie fakturan.

Behöver vi skicka en betalningspåminnelse till dig så tar vi inget extra betalt för den första. Det kan vara som så att något kan ha gått snett med betalningen. Du får en möjlighet att kolla upp vad som har hänt och rätta till.

Däremot vid den andra betalningspåminnelsen så lägger vi på en avgift på 50:- på det ursprungliga fakturabeloppet.

Skulle du inte betala fakturan efter en andra betalningspåminnelse så skickar vi ärendet vidare direkt till kronofogden. Detta vill vi helst slippa, men tyvärr kan det bli nödvändigt.

Inställd kurs

Ställer vi in en kurs på grund av för få deltagare ombokas du i första hand till en senare kursstart, i andra hand får du full återbetalning av den erlagda avgiften.

Frågor

Du är alltid välkommen med dina frågor och funderingar på info@sockerskolan.se.