Att tillfriskna från sockerberoende

“You don’t get over an addiction by stop using. You recover by creating a new life where it’s easier to not use. If you don’t create a new life, then all the factors that brought you to your addiction will catch up with you again.”

Att tillfriskna från sockerberoende innehåller fler delar än förändra maten. Det börjar med att förändra maten, när vi tar bort socker, gluten och triggerprodukter så får vi tillgång till hjärnan och möjligheten att förändra livet så det blir ett liv som är enkelt att fortsätta att vara fri från socker, gluten och triggerprodukter.

Om man är sockerberoende är detta livsviktigt till skillnad från en som har skadligt bruk. Därför börjar vi varje behandling med en SUGAR för att diagnostisera var varje klient befinner sig så att vi vet vad vi behandlar.

På söndag 10 mars kl. 10.00 håller Jessica ett gratis webinarium om Vad är sockerberoende? och vägen till tillfrisknande.

Välkomna!

Nästa gratis webinar om vad sockerberoende är går av stapeln tisdagen den 4 juni kl. 17:00, anmäl dig i formuläret nedan för att få länken.

Välkommen in i värmen
/Cristina och Jessica


Missa inte det som händer på SockerSkolan, följ oss på Facebook.