Grupp Coachning

Fördjupning i grupp eller Grupp Coachning handlar om att stabilisera din abstinens. Du arbetar enskilt med det som är viktigast för dig just nu – i grupp. Mellan varje tillfälle gör du individuella uppgifter, som du sedan får speglat av de andra i gruppen, samtidigt som du speglar de andra på deras uppgifter och får ta del utav deras resa och utveckling. Vissa tillfällen fördjupar vi oss i ett gemensamt ämne om vi ser att det behövs just då.

Uppgifterna som du gör, fokuserar på att du ska förstå dig på ditt beroende och motivera dig till att använda verktygen för att du ska göra vad just du behöver göra för att stabilisera din abstinens och stöttar dig till att förbli abstinent. Uppgifterna bygger vidare på den kunskap du fick i din Nystart.

När du går in i Grupp Coachning så brukar man vara med i gruppen ca 6 – 12 månader, allt beroende på hur din situation ser ut, vad du behöver och hur du arbetar med uppgifterna. Det är en process att tillfriskna och denna process måste vi låta ta den tid som den behöver, det viktigaste är att du är villig att tillfriskna. När du känner att det är dags för dig att lämna gruppen behöver du diskutera det med gruppledaren där vi gör en plan för dig och ditt fortsatta arbete efter Grupp Coachning samtidigt som du gör några avslutande uppgifter.

Vissa går in i Grupp Coachning direkt efter sin Nystart andra behöver testa sin kunskap själv och kanske väljer att gå in i Grupp Coachning efter ett tag. Allt är individuellt anpassat så att du får det stöd som just du behöver.

Det är max 6 deltagare i en grupp, som sker via Zoom. Gruppen träffas en gång i veckan under 2 timmar. Just nu har vi fem grupper igång, tiderna är:

  • måndagar kl. 18.00 – 20.00 (2 grupper)
  • tisdagar kl. 20.00 – 22.00
  • onsdagar kl. 13.00 – 15.00
  • torsdagar kl. 17.00 – 19.00.

Pris: 1.500:-/månad (4 – 5 gånger)

Det är löpande intag i Grupp Coachningen i mån av plats.

Anmälan och Information

Skicka ett mail till info@sockerskolan.se, alternativt ring Cristina eller Jessica.