SockerSkolans Julkurs

SockerSkolan håller en Julkurs för dig som vill och behöver stöd och verktyg för att fira vår svåraste högtid socker och glutenfri.

Denna högtid som startar vid första advent och avslutas vid trettonhelgen utmanar vårt tillfrisknande.
Kurstillfällena med olika teman kommer att innehålla en föreläsning och gruppövningar. Vi startar kl 19:30 och avslutar senast kl 21:00. Du kommer att få tillgång till uppgifter och de verktyg vi valt att arbeta med under kursens gång. Julkurs passar dig som har gått Nystart men också dig som inte har gått en sockerberoendebehandling hos oss tidigare.

Denna kurs är ingen behandling, vi kommer inte att gå in i beroendekunskap utan den är en mer hands on – kurs. Vi kommer att föreläsa, reflektera och arbeta praktiskt HUR man kan fira jul på ett abstinent sätt.

Julkursen sträcker över fyra tillfällen och fem veckor och kommer att beröra

5/12 Risksituationer
12/12 Låna en annans hjärna
19/12 Cravings
2/1 Hur gick det?

Vi har valt att arbeta med applikationen Zoom där du som deltagare kan ringa in via din dator eller via en app i mobiltelefon/padda. Du ser det som kursledaren delar på sin skärm samt kursledaren och andra deltagare.

Anmälan och Information

För mer frågor eller anmälan, fyll i formuläret nedan och skicka till oss. I samband med anmälan så skickar vi en faktura på kursavgiften som är 1000:-.  För fullständig information om vad som gäller med betalning se vår sida med det finstilta.