SockerSkolans Expressbröd

[ss_featured_image]

  10  gillar
Klicka för att gilla!
  • 1 ägg
  • 2/3 dl mandelmjöl Går att byta ut till havregryn , boveteflingor, nötmjöl eller liknande.
  • 2 tsk chiafrön
  • 1 – 2 tsk raps/olivolja
  • salt

Vispa ihop ägg och olja med en gaffel så att det blir lite fluffigt. Rör ihop de torra ingredienser och rör ner i smeten. Bred ut smeten på en mindre tallrik.

Kör i mikron på full effekt i 2 minuter.

Har du inte tillgång till mikro går det bra att steka i en stekpanna.

[ss_receptsamlingen]

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng