Rödlöksmarmelad

[ss_featured_image]

 

 

  • 2 rödlökar i tunna skivor
  • smörklick
  • ½ apelsin, saft och zest
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk malen nejlika
  • salt
  • peppar

 

Stek de tunna skivade rödlökarna i smör på svag värme- Låt det ta tid. Tillsätt apelsinsaft, äppelcidervinäger och kryddor. Koka ihop på svag värme i minst 20 min. Tillsätt zest och smaka av. Tillsätt ev mer salt och peppar.
Servera till leverpastej eller skinka som ett litet tillbehör.

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng