Att tillfriskna i sockerberoende är den största gåvan du kan ge dig själv och din familj

Tillfrisknandets gåva

Sockerberoende tillfrisknar och tillfrisknandet är en gåva som du först och främst ger till dig själv. Dessutom blir effekterna utav att du är i tillfrisknande en gåva till dina nära och kära.

Många personer är påverkade av beroendet

En person påverkar många personer i sin omgivning. Partner, föräldrar, barn, kollegor, chefer, släkt och vänner. Det blir ganska många som har någon relation med en person när man börjar titta efter. Är denna person fast i sitt sockerberoende så påverkas alla i omgivningen negativt. Alla blir påverkade på ett eller annat sätt.

Tillfrisknandet är en gåva till många

När en person väljer att gå in i tillfrisknande börjar man vara på ett annat sätt och kan börja sprida lugn, vänlighet, kärlek och andra positiva egenskaper kring sig. Vi på SockerSkolan är tacksamma om du väljer att gå in i tillfrisknande. Det hjälper inte bara dig och din omgivning utan även till att skapa ett helare och friskare samhälle.

SockerSkolans julgåva 1

Vi på SockerSkolan vill ge en gåva till en som vill gå in i tillfrisknande. Vi erbjuder dig 1.500:- rabatt (ordinarie pris 9.400:-) om du anmäler dig till en Nystart kurs idag. Detta erbjudande gäller bara idag och om du anmäler dig via detta formulär. Du behöver inte bestämma vilken Nystart du ska gå, men den kurs du går ska ha startdatum under 2021.

Det är endast de anmälningar som sker innan 24.00 som får detta erbjudande. Vi kommer att maila och bekräfta de som har anmält sig under morgondagen samt skicka en faktura på anmälningsavgiften (1.000:-). Fakturan ska vara betald inom 10 dagar. Resterande kursavgift (6.900:-) betalas i samband med kursstart.

SockerSkolans julgåva 2

Vi ger också ett erbjudande om att göra SUGAR för halva priset om du skickar in en anmälan idag under julafton. SUGAR är det första steget i tillfrisknandet. Ordinarie pris 2.500:-, pris idag 1.250:-

Tack

Vi vill tacka er alla som har följt vår julkalender och ber att få Önska er alla en riktigt God socker- och glutenfri Jul som är fylld med Sinnesro.

Skvallra med oss

Hur vill du göra med ditt vidare tillfrisknande? Dela gärna med dig av dina tankar och erfarenheter på frågan i SockerSkvallergruppen på Facebook.

Sockerberoende tillfrisknar

Fördjupad kunskap om beroendet får du i SockerSkolans Nystart. Du får även verktyg hur du hanterar beroendesjukdomen försöker med olika tankefällor och lär dig hu du kan leva ett friskt liv.

Delta i dagens utlottning genom att fylla i detta formulär.

Vill du boka in ett gratis inledande samtal, kontakta oss här.

Missa inte det som händer på SockerSkolan, häng med oss i vår SockerSkvallergrupp eller följ oss på FacebookInstagram och Twitter.

Missa inte det som händer på SockerSkolan, häng med oss i vår SockerSkvallergrupp eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.