Katarina – 38 år

Jag har hittat vägen till ett liv i lugn och harmoni. Även om det svajar emellanåt har jag aldrig tidigare haft så många verktyg och medmänniskor att vända mig till. Eller om jag ska säga vetat om att allt detta finns som kan hjälpa mig vara i tillfrisknande.

Det är en fantastisk verksamhet ni byggt och bygger. Tillsammans kan vi förändra och vara hur starka, svaga, modiga och sårbara som helst.

Så TACK!!!!

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng