Jennifer Waters – Blockert

Om oss

Jennifer Waters – Blockert

Idag vill jag kunna hjälpa fler att tillfriskna så som jag har gjort och att få ett fint och bra liv. Ett liv utan kamp.

Efter att ha levt ett otroligt spännande och flängigt liv i olika länder med ätstörningskliniker, terapier och många crashar som följd hittade jag till Bitten Jonssons behandling i Hudiksvall. Där fick jag lära mig att det fanns något som heter sockerberoende och förstå att det var det jag led av. Detta var början till en resa i tillfriskande.

I början var det en kamp att vara sockerfri men med tiden lyckades jag bygga upp ett nätverk av andra sockerberoende där vi stöttade och hjälpte varandra när andra inte förstod.

Mer och mer kom böcker om hur skadligt sockret var och forskning som visade att det händer mycket i hjärnan när vi äter vissa substanser. Jag utforskade vad som jag inte kunde äta.

Jag utbildade mig i sockerfriheten till:

  • Terapeut inom Psykosyntes.
  • Behandlingsterapeut kvinnogruppen
  • HAM – Bitten Jonsson

Att få vara med på resan mot att sockerberoende blir ett etablerat beroende som andra beroendesjukdomar kändes viktigt. Under tiden växte Sockerskolan och de var i behov av en till terapeut. De anställde mig som terapeut och jag stormtrivs med jobbet jag får göra hos SockerSkolan.

Att få hjälpa andra att tillfriskna och leva ett liv utan kamp gör mig tacksam.

Eftersom vi jobbar med biokemisk reparation och jag sett många få hjälp av det så vill jag lära mig mer om hur kroppen fungerar och vad vi kan göra för att stötta den näringsmässigt. Jag läser därför till Näringsterapeut och fördjupning inom hormoner och signalsubstanser parallellt med att arbeta på SockerSkolan