Coachande Samtal

Skräms du av grupper? Vill inte prata inför grupp? Då kan ett enskilt coachande samtal kanske passa dig bättre.

Sockerberoende och skam

Vi som lider av sockerberoende/addiction bär ofta med oss ett tungt bagage, av skam och skuld. Skam och skuld som vi tillskansat oss genom vårt sockerberoende/addiction. Vi har kanske gått över våra egna gränser för många gånger, skämt ut oss offentligt.

Vi skäms för hur vi har blivit, att vi tappat kontrollen över vårt matbeteende. Vi skäms för att vi inte längre verkar ha förmågan att begränsa mängden vi äter (om den någonsin funnits). Minnet efter vårt senaste offentliga frosseri är allt för färskt och smärtsamt.

Vi har kanske stulit mat för våra nära vänner, våra arbetsgivare och i matvarubutiker. Kanske har vi blivit tagna på bar gärning och stått där med skammen och skulden.

Konsekvenserna av vårt sockerberoende/addiction är många ja kanske så många att vi inte längre orkar se dem alla.

Värken, smärtan i både kropp och själ är så bekant att vi slutat känna den. Den är en ständig följeslagare.

Vi har drogat på socker och mjöl så länge vi kan minnas och nu är vi riktigt trötta. Vårt sockermissbruk/addiction har gjort oss ensamma och övergivna. Vi har isolerat oss med våra droger, sockret, godiset, kakorna, chipsen, frukten, pastan och chokladen så till den milda grad att våra vänner slutat höra av sig. När sockerberoendet/addiction tagit över våra liv och vi tackat nej för många gånger till våra vänners inbjudningar för att på vår egen kammare kasta oss över sockret och mjölet i besatthet bara för att efter en stund åter vara lika fyllda med sorg och skam.

Bryta det destruktiva beteendet

Om detta är din verklighet alltid eller i perioder kanske du behöver ett coachande samtal som första hjälp för att bryta det destruktiva mönster/ grepp som sockerberoendet/addiction skapat i dig.

Genom SockerSkolan kan du få hjälp till ett liv fritt från socker med hjälp av enskilda coachande samtal med någon av oss.

Här får du vägledning som skräddarsys efter just dina specifika behov.

Olika och specifika behov

Vi är alla olika och har olika behov.

Även om våra problem liknar varandra och vi har mycket gemensamt så skiljer vi oss också mycket åt. Ibland behöver vi extra stöd och vägledning, vi kanske har behov att få berätta om våra svårigheter i ett lugnt och mjukt forum.

Hur träffas vi

Vi har valt att arbeta med applikationen Zoom där du som klient kan ringa in via din dator, en app eller telefon. Använder du din dator eller app så kan du se det som vi delar på vår skärm och också rådgivaren. Vi har även möjlighet att träffas på riktigt i Stockholm  och då till en extra kostnad av 150:-/timmen för lokalhyra.

Boka en tid nu

Du bokar en tid genom att ringa till oss eller fyll i formuläret nedan.

Cristina 070-781 14 28