Mia – 63 år

Om det är någon kurs ni ska gå för att få hjälp med beteenden och sockerberoende så är det denna kurs.

Jag har fått massor av kunskap och verktyg för hur jag i framtiden kan arbeta med mitt beroende och mina känslor.

Jag har hittat många sockervänner och det är en annan sak som är underbar. När ingen förstår mig finns det de jag kan ringa till som faktiskt förstår mig 🙂

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng