Vad är Sockerberoende?

Vi ger dig ett gratis webinar – vad är sockerberoende?

Detta webinar kan vara det första steget i att förstå att sockerberoende är en hjärnsjukdom och inte en, som många tror, brist på karaktär.

Om man har ett sockerberoende så kan det märkas på många olika sätt. Vi är alla olika. Vanliga symtom är att vi ljuger, gömmer och smyger om vad vi äter, om hur mycket vi äter, om hur ofta vi äter och vad vi gör efter vi ätit.

Om du börjar undra över ditt eller en väns sockerintag och vill få svar på frågor som dessa och många fler så är detta ett tillfälle för dig.

Vad är Sockerberoende? är ett 1.5 timmes webinarium för dig som undrar vad sockerberoende är och hur kan det kan påverka dig eller en vän fysiskt, psykiskt och mentalt. Det finns mycket att läsa om beroendet, eller varför inte göra ett test för att se om du ligger i riskzonen för att ha utvecklat ett sockerberoende.

Webinariet är i vårt virtuella klassrum via Zoom så det innebär att du kan sitta hemma i lugn och ro, se föredragshållaren och lyssna på föredraget samt se presentationen som visas på din skärm eller telefon och samtidigt ställa de frågor du har.

Webinariet är gratis!

Kommande datum på våra gratis webinarier är

  • Lördagen den 19 oktober kl. 09:00

För anmälan, fyll i formuläret och skicka till oss. Du kommer att få en bekräftelse via mail som talar om att du är anmäld till webinariet, veckan och dagen innan så skickar vi ut information som påminner dig om webinaret.