Så arbetar vi

På SockerSkolan arbetar vi över telefon, online och med personliga möten för att du ska känna dig komfortabel och trygg i ditt möte med oss. Vilket sätt som vi använder i mötet med dig bestäms av om det är en kurs eller ett personligt samtal.

När du skickar kontaktförfrågan till oss via mail svarar vi så fort vi kan. Vi brukar också fråga om du vill boka in ett gratis samtal på ca 30 min då vi kan prata om just dina problem och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vid personliga samtal bestämmer du tillsammans med din rådgivare formen för ert möte. Vi använder gärna Zoom vid personliga möten då det finns möjlighet att se varandra och också dela skärm. Via Zoom har du också möjlighet att ringa in till din konsultation. Om du har bestämt att ha telefonkontakt ringer du till rådgivarens telefon på utsatt tid för mötet. Personliga möten sker i Stockholm efter överenskommelse, oftast på borgmästargatan 12 på Södermalm. För kostnaden för lokalhyra i samband med konsultation debiterar vi 150:-/timme.

Våra distanskurser genomför vi alltid via Zoom.

Zoom är en webblösning som möjliggör att deltagarna kan se kursledarna och att man kan se material som vi delar via skärmen. En bild säger mer än tusen ord! På detta sätt så förenklar vi inlärningsprocessen och med den kunskapen du får kan du nu bli fri från socker och börja leva i tillfrisknande som sockerberoende.

Det finns flera sätt att ansluta till ditt möte, för att ansluta till ditt Zoom-möte gör du på följande sätt.

Klicka på följande länk och följ instruktionerna och installera den programvara som behövs på Testa Zoom

Gå till https://zoom.us/join och fyll i koden 555 555 5006.

Ladda ner appen Zoom Cloud Meetings till din telefon eller surfplatta och anslut via den genom koden 555 555 5006.