SockerSkolans blåa kalender

Aktuellt

SockerSkolans blåa kalender

Skärmavbild 2022-10-10 kl. 17.39.30

Nu kan du beställa SockerSkolans blåa kalender! 

I denna kalender har vi samlat en del av de verktyg som är värdefulla i vår vardag. Vi hoppas att denna kalender kan stödja dig i din tillfrisknandeprocess!

  • Kalendern erbjuder en enkel överblick över veckans matplanering.
  • Rutor för risker och friskfaktorer. Vad står jag inför idag och hur kan jag agera annorlunda?
  • Det finns utrymme att summera dagen med en glad, neutral eller ledsen symbol.
  • De 12 stegen påminner oss själva om kraften som är större oss själva och hjälper den andliga läkningen.
  • Varje månad påminner vi om andliga principer och deviser. Sätt den som ett positivt filter och agera ”som om” och med tillit till processen.

Beroendesjukdomen påverkar oss fysiskt, psykiskt, socialt och andligt. I tillfrisknandet behöver vi se över vår fysiska, psykiska, sociala och andliga hälsa. Kalendern är tänkt att stödja detta tillfrisknande.

I vår värld finns inga misslyckanden, även på en dålig dag finns det en gåva, en lärdom att ta med från dagen. På så sätt välkomnar vi kärlek i våra liv.

Det är kärleken som gör våra relationer levande, relationen till mig själv, mina nära och kära och till  min högre kraft. Med hjälp av kärlek så blir relationen till drogen mindre.

Vi hoppas att SockerSkolans Blåa Kalender hjälper dig att se kärleken varje dag i vardagen och att du vid årets slut har många hjärtan och insikter, erfarenheter som har lyft ditt tillfrisknande till ett högre plan.

Kalendern kostar 229:- ink. moms och frakt inom Sverige. Du beställer den via formuläret nedan. Kalendern kommer med posten till den adress du anger. Du betalar kalendern i förskott via Swish. Har du inte swish så maila oss.

Swishnummer: 123 214 54 80