Om oss

Om oss

Om oss

Sockerskolan erbjuder stöd och behandling för sockerberoende genom kurser, coachning och personliga planer för att hjälpa dig hantera beroendet och må bättre.

Sockerskolan växte fram ur ett behov av en sockerberoendebehandling som håller om och visar väg över lång tid i tillfrisknandet.  Jag som driver SockerSkolan heter Jessica Eibladh och har själv erfarenhet av sockerberoende och vägen mot tillfrisknande. 

SockerSkolans vision är att vägleda sockerberoende till ett värdigt liv, och till ett livslångt tillfrisknande från beroende där det främsta utloppet är socker, gluten och mat genom att tillhandahålla kurser, enskilda samtal och behandling.

SockerSkolan arbetar med ett holistiskt synsätt på beroendesjukdomen, att den drabbar hela människan, och därför behöver behandlas utifrån den kunskapen att hela människan behöver läkas för att kunna leva i tillfrisknande.

Vi på SockerSkolan är certifierade HAM Sockerberoendeterapeuter av Bitten Jonsson,  Sveriges ledande sockerberoendespecialist.  Vi alla som arbetar på SockerSkolan är dessutom Cert SUGAR av Bittens addiction, Dahl & Dahl Prevention och Beroendecenter.

Jessica har även certifiering i ADDIS utfärdad av Dahl & Dahl Prevention och Beroendecenter.

Vi är utbildade i

  • Behandlarrollen
  • Beroendelära
  • Biokemisk reparation
  • Återfallsprevention/symtom
  • Handläggning, dokumentation och lagstiftning
  • Förhållningssätt och etik
  • Hjärnans anatomi, funktion och biokemi
  • Kriminalitet
  • Metodik, förändringsprocesser, kognitiva metoder och 12-steg
  • MI, Motiverande samtal
  • Omvärldseffekter, medberoende
  • PBI (problembaserad inlärning)
  • Processutveckling
  • Psykologi, affektteori, anknytning
  • Screening, diagnostik

Du når oss på info@sockerskolan.se

Jessica, 070-999 88 95
jessica@sockerskolan.se

Jennifer, 070-876 71 62

jennifer@sockerskolan.se

Louise 

louise@sockerskolan.se

 

SockerBeroendeSkolan AB
Organisationsnummer: 559003-9235
Bankgiro: 712-2807
Swish: 123 214 54 80
Godkänd för F-skatt

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng