Skador av sockerberoende

Hjälp mig!

Skador av sockerberoende

Mage och tarm blir ofta skadad och tappar förmågan att ha en fullständigt fungerade förmåga att ta upp näringen.

Detta leder i sin tur till en rad obalanser i kroppen och hjärnan. För att komma till rätta med obalanserna behöver man läka tarmen så att den åter kan fungera som det är tänkt. Då kan du igen tillgodose dig all den näring som finns i maten du äter.

Beroende på hur skadad din tarm har blivit tar detta olika lång tid och kräver olika åtgärder. Det är lika viktigt när det gäller tarmen som resten av din kropp att vi ser till just dina behov, så att just du får de bästa förutsättningarna för ett liv fritt från drogen socker.

Energinivåer och signalsubstanser

Sist men inte minst så påverkas våra signalsubstansnivåer utav att vi under många år tillfört exorfiner (molekylerna som blir utav socker, gluten, mjölk och andra triggerprodukter). Dessa behöver också balanseras upp till normala nivåer.

Alla psykiska och fysiska besvär löser sig inte med biokemisk reparation men det är en viktig del i att få stabilitet i sin sinnesstämning, bättre sömn samt känna energi genom dagen.

En biokemisk reparation är ett sätt att komma till rätta med obalanserna vi har dragit på oss och på så sätt hjälper dig att hålla dig fri från dina droger. En Biokemisk Reparation börjar med att du fyller i flera formulär kring ditt fysiska och psykiska tillstånd, hur ditt ätmönster ser ut samt en sockerscreening.

Vill du veta mer om sockerberoende kan du lyssna gratis på något utav våra gratis webinar

En Nystart-kurs kan vara det steg du behöver ta för att få den hjälp du behöver för att komma tillrätta med ditt sockerberoende.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få mer information om vad vi kan hjälpa just dig med.