Grupp Coaching

Behandlingar

Grupp Coaching

Fördjupning i grupp eller Grupp Coaching handlar om att stabilisera din abstinens.

Du arbetar enskilt med det som är viktigast för dig just nu – i grupp. Mellan varje tillfälle gör du individuella uppgifter, som du sedan får speglat av de andra i gruppen, samtidigt som du speglar de andra på deras uppgifter och får ta del utav deras resa och utveckling. Vissa tillfällen fördjupar vi oss i ett gemensamt ämne om vi ser att det behövs just då.

Uppgifterna som du gör, fokuserar på att du ska förstå dig på ditt beroende och motivera dig till att använda verktygen för att du ska göra vad just du behöver göra för att stabilisera din abstinens och stöttar dig till att förbli abstinent. Uppgifterna bygger vidare på den kunskap du fick i din Nystart.

När du går in i Grupp Coaching så brukar man vara med i gruppen ca 9 – 12 månader, allt beroende på hur din situation ser ut, vad du behöver och hur du arbetar med uppgifterna. Det är en process att tillfriskna och denna process måste vi låta ta den tid som den behöver, det viktigaste är att du är villig att tillfriskna. När det är dags för dig att lämna gruppen har du och gruppledaren ett avslutande samtal där vi gör en handlingsplan för dig och ditt fortsatta arbete efter Grupp Coachningen.

Vissa går in i Grupp Coaching direkt efter sin Nystart, andra behöver testa sin kunskap själv och kanske väljer att gå in i Grupp Coaching efter ett tag. Allt är individuellt anpassat så att du får det stöd som just du behöver.

Det är max 6 deltagare i en grupp, som sker via Zoom. Gruppen träffas en gång i veckan under 2 timmar. Dessa grupper är igång, tiderna är:

  • Måndagar med Jennifer, kl. 18:00 – 20:00
  • Måndagar med Jessica, kl. 18:00 – 20:00
  • Tisdagar med Jessica, kl. 20:00 – 22:00
  • Torsdagar med Jessica, kl. 17:00 – 19:00

Pris: 1.750:-/månad (4 – 5 gånger)

Det är löpande intag i Grupp Coachingen i mån av plats.

Anmälan och Information

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, alternativt ring Cristina eller Jessica.