Det viktigaste först!

Sockerskvaller Blogg

Det viktigaste först!

Det viktigaste först – Vad är viktigast just nu?

Viktigaste först är en devis från 12-stegsrörelsen som är en av det viktigaste för en sockerberoende att lära sig. Att komma tillbaka till vad som är viktigast är som att låta staketen höjas så hjärna kan följa en enkel väg istället för flera vägar. När vi frågar oss vad som är viktigast just nu så kan vi komma i kontakt med oss själva och vår högre kraft för att lystra, behöver jag dricka vatten, behöver jag ta ett andetag, behöver jag vända mig utåt? Med tiden så kommer jag få lära mig vilka signaler som är viktigast att lyssna till först. Jag vårdar min relation till mig själv och till min andlighet.

Veckans citat kommer från SockerSkolans Blåa Kalender. En kalender där vi samlat verktyg som är värdefulla stöd i tillfrisknandet. Nu kan du beställa kalendern för 2020!

Nästa gratis webinar om vad sockerberoende är går av stapeln Vi har för tillfället inget inbokat webinar, anmäl dig i formuläret nedan för att få länken.

Välkommen in i värmen
/Cristina och Jessica


Missa inte det som händer på SockerSkolan, följ oss på Facebook och Instagram.

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng