Ketchup

[ss_featured_image]

  4  gillar
Klicka för att gilla!
  • 1.85 dl tomatpuré
  • 2.5 dl tomatsås Gärna Mutti pizzasås
  • 65-100 ml vit vinäger
  • (4 msk sukrin eller någon msk honung)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk lökpulver
  • 0.25 krm kryddpeppar
  • 0.25 krm malda nejlikor
  • 0.25 krm kanel
  • 0.5 krm vitlökspulver

Blanda alla ingredienser väl. Börja med minsta mängden vinäger och fyll på efter smak. Låt sjuda i 20-30 min.

Kyl ned före servering. Förvara i kylskåp.

Tips! Ibland dubblerar jag kryddorna, beror på vilken tomatsås den görs på.

[ss_receptsamlingen]

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng