Jul Coaching

Kurser

Jul Coaching

SockerSkolan håller Jul Coaching för dig som vill och behöver stöd och verktyg för att fira vår svåraste högtid socker och glutenfri.

Denna högtid som startar vid första advent och avslutas vid trettonhelgen utmanar vårt tillfrisknande.
Kurstillfällena med olika teman kommer att innehålla en föreläsning och gruppövningar. Du kommer att få tillgång till uppgifter och de verktyg vi valt att arbeta med under kursens gång. Jul Coachingen passar dig som har gått Nystart men också dig som inte har gått en sockerberoendebehandling hos oss tidigare.

Denna kurs är ingen behandling, vi kommer inte att gå in i beroendekunskap utan den är en mer hands on – kurs. Vi kommer att föreläsa, reflektera och arbeta praktiskt HUR man kan fira jul på ett abstinent sätt.

Jul Coachingen sträcker sig över fyra tillfällen och kommer att beröra

  • Risksituationer
  • Låna en annans hjärna
  • Cravings
  • Hur gick det?

Vi har valt att arbeta med applikationen Zoom där du som deltagare kan ringa in via din dator eller via en app i mobiltelefon/padda. Du ser det som kursledaren delar på sin skärm samt kursledaren och andra deltagare.

Grupper

Anmälan och Information

För mer frågor eller anmälan, fyll i formuläret nedan och skicka till oss. I samband med anmälan så skickar vi en faktura på kursavgiften som är 1200:-.  För fullständig information om vad som gäller med betalning se vår sida med det finstilta.