Skambehandlare Handledning

Skam Behandlare Handledning

Workshop och handledning för behandlare om skam, skuld och beroende

I samarbete med Göran Larson inbjuder vi till en workshop och handledning för alkohol- och drogterapeuter, behandlingspedagoger, sockerberoendeterapeuter och liknande ”professionella människo-mötare” som har gått Skam för Behandlare här på SockerSkolan.

Kursdagen innehåller teoretiska moment som:

  • Vad är skam, vad gör den med oss – och vad kan vi göra med den i mötet på arbetsplatsen?
  • Det som är aktuellt i gruppen kommer vi att ta upp i teoretiska block.

Praktiska moment:

  • Möjlighet till handledning på ärenden du har med dig
  • Möjlighet till egenarbete i ring tillsammans med Göran utifrån ditt case.

Du förväntas vara aktivt deltagande och öppen med dig själv och dina erfarenheter – men givetvis bestämmer du själv var gränsen för din integritet går. Tillsammans kommer vi att ta upp de ämnen som är av intresse för oss. Metoder och lösningar kommer ifrån Görans stora skattkista och erfarenhet i yrket som präst och psykoterapeut samt från de olika böckerna han har skrivit. 

Väl mött!

Jessica och Göran

PRAKTISK INFORMATION

Kommande Handledning:

Ingen planerad handledning för tillfället men det kommer upp datum inom kort. Sålänge så kan du skicka in en intresseanmälan genom formuläret nedan.

Vi börjar kl. 09.00 och slutar kl. 18.00 

 

Räkna med en intensiv dag..

Har du intresse att gå så skicka in ett formulär nedan.

Var:

Workshopen hålls i lokaler på DBK, Stockholm. Vi har tillgång till ett litet kök där vi kan förvara matlådor och värma mat i mikrovågsugn. Vi bjuder på kaffe, te och kokosfett.

Pris: 1.795 kr inkl. moms. Deltagare ordnar själva med mat.  Det finns restauranger på området. Vi kommer att bjuda på kaffe, te och kokosfett till rasterna.

Göran Larsson

är präst, leg. psykoterapeut, föreläsare och författare. Han är verksam som psykoterapeut vid S:t Lukas Dalarna i Falun och är en flitigt anlitad föreläsare över hela Sverige i ämnen som berör mänsklig växt och mognad. Göran har under många år jobbat med rehabilitering av långtidssjukskrivna med olika diagnoser och fungerar idag som psykosocial handledare, samt etisk rådgivare i olika beroendebehandlingar.

Se vidare www.kopparormen.se 

Anmälan