Smörslungad brysselkål

Recept

Smörslungad brysselkål

Information

  4 portioner
  0  gillar
Klicka för att gilla!
Skriv ut sidan

Ingredienser

  • ca 400g Brysselkål
  • ca 50 g Smör
  • Salt

Koka dem i lättsaltat tills de nästa är klara 7-10 min. Smält smöret. lägg brysselkålen i en skål och häll över smöret. Rör om och ev salta mer om det behövs.

Ex på kryddning: finriven parmesan, valnötter och panchetta eller gör en vinägrett på olivolja, rödvinsvinäger finhackad rödlök och persilja

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng