H’s äggröra

[ss_featured_image]

  4  gillar
Klicka för att gilla!

 

  • 2-3 ägg
  • 1 msk grädde
  • 1 rejäl klick smör
  • salt och nymald vitpeppar

Grunda en tjockbottnad kastrull med en rejäl klick smör

Vispa ihop ägg och grädde med kärlek.

Häll i äggblandningen i kastrullen och svep över botten med en silipatslickepott.

Stjälp upp på en tallrik och krydda med flingsalt och nymald vitpeppar.

Bacon, skinka, lax, makrill kan vara gott till.

[ss_receptsamlingen]

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng