Getostbollar

[ss_featured_image]

  2  gillar
Klicka för att gilla!
  • 180 g getost
  • 100 g färskost/philadelfia
  • ”Strössel” i from av Rostade sesamfrön, hackat kryddgrönt eller hackade nötter.

Rör ihop osten och rulla till bollar. Rulla dem i strösslet, vilket du väljer. Ställ kallt och låt ostbollarna dra ett tag.

[ss_receptsamlingen]

1 reaktion på ”Getostbollar”

  1. Teres Ekholm

    Så vansinnigt goda! jag rullade i klippt gräslök, chiliflakes, herbamare och lite mald svartpeppar som jag bladat ihop först. Helt magiskt!
    några gjorde jag med koriander/chili/vitlöspulver och det var verkligen magi.

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng