Köttbuljong

[ss_featured_image]

  2  gillar
Klicka för att gilla!
  • Märgben
  • Rotsaker och lök efter tycke och smak

Rosta grönsaker och ben i ugn ca 30 min.

Lägg ner allting i en stor gryta och täck med vatten.

Låt småkoka under ca 6-8 timmar, fyll på vätska om det behövs under dagen. (Om du har en crockpot, låt den gärna stå på i 2 dygn)

Sila av ben och grönsaker och häll vätskan i en kastrull.

Koka ner buljongen så att den inte är så vattnig.

Häll i iskubspåsar och frys in.

Använd en eller två kuber i maten.

[ss_receptsamlingen]

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng