- 1 Aubergine (6-8 rullar per aubergine)
- 50 g Getost
- ½ dl Valnötter, hackade
- 1 näve Ruccolablad
- ¼ dels Chili, urkärnad och hackad
- Fina ruccolablad för decoration
- Olivolja/smörklick
- Salt och peppar
Skölj och skiva auberginen tunt på längden. Stek skivorna i grillpanna/stekpanna i olja/smör eller kör de klara i ugnen, ganska hög värme. Ringla olivolja över skivorna. Rullarna blir snyggare och enklare att rulla om det är tunna skivor. Låt dem svalna.
Blanda getost, finhackad ruccola, valnötter och chili. Salta och peppra.
Ta en skiva aubergine, lägg några fina ruccolablad så att de sticker ut på sidorna. Klicka på röran och rulla ihop till rullar. Lägg på ett vackert fat och ringla över olivolja.
Tillbaka till [sb_parent]