Auberginerullar

  • 1 Aubergine (6-8 rullar per aubergine)
  • 50 g Getost
  • ½ dl Valnötter, hackade
  • 1 näve Ruccolablad
  • ¼ dels Chili, urkärnad och hackad
  • Fina ruccolablad för decoration
  • Olivolja/smörklick
  • Salt och peppar

Skölj och skiva auberginen tunt på längden. Stek skivorna i grillpanna/stekpanna i olja/smör eller kör de klara i ugnen, ganska hög värme. Ringla olivolja över skivorna. Rullarna blir snyggare och enklare att rulla om det är tunna skivor. Låt dem svalna.

Blanda getost, finhackad ruccola, valnötter och chili. Salta och peppra.

Ta en skiva aubergine, lägg några fina ruccolablad så att de sticker ut på sidorna. Klicka på röran och rulla ihop till rullar. Lägg på ett vackert fat och ringla över olivolja.

 

Tillbaka till [sb_parent]

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng