Djävulsägg

  • 6 st ekologiska ägg
  • 1½ dl majonnäs
  • ½ tsk dijonsenap
  • 1 msk finhackad gräslök
  • 1 krm cayennepeppar
  • Salt
  • Finhackad gräslök

Koka äggen i 12 min. Mjukt hårdkokta

Dela dem på mitten och peta försiktigt ur gulorna i en skål.

Blanda äggulorna med resten av ingredienserna. Smaka av med salt om det behövs.

Lägg fyllningen i en sprits och fyll äggen.

Toppa med finhackad gräslök och cayennepeppar.

 

Tillbaka till [sb_parent]

 

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng