Gräslöksost

  • 1 burk Mascarpone 250 g ( eller samma mängd färskost/bredbar getost)
  • 2 dl finriven paremsan
  • Finrivet skal av en ½ Ekologisk citron
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 1 msk olivolja
  • Salt och svartpeppar

En enkel ost att bara röra ihop!

Mascarponen kan byta ut mot naturell färskost/getost

Blanda Mascarponen med parmesan, citronskal, finhackad gräslök och olivolja. Smaka av med salt och rikligt med svartpeppar

Lägg upp i en vacker burk och låt stå svalt till servering.

 

Tillbaka till [sb_parent]

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng