Julkål

[ss_featured_image]

  0  gillar
Klicka för att gilla!

Kål

Ta spetskål eller vit/rödkål

  • Strimla halvstora strimlor, Fräs mjukt i stekpanna med smör/olja.
  • Smaksätt med salt, peppar och lite tryffelolja.
  • Även brynt smör är gott som smaksättare.

Om du steker kålen sakta på lägre värme blir den karamelliserad och smakar gott i sig själv. Kan smaksätta enkelt med lite brynt smör eller ytterst lite tryffelolja. Tar du vitkål så påminner den i färgen om gamla tiders brunkål.

 

[ss_receptsamlingen]

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng