Anna Halléns fröbröd

[ss_featured_image]

  9  gillar
Klicka för att gilla!
  • 3 ägg
  • 3 dl riven ost, gärna Västerbotten.
  • 5 dl blandade fröer varav ½ dl kan vara riven kokos
    • Exempelvis: Sesamfrö, Solrosfrö, Pumpkärnor, Linfrö, Melonkärnor

Rör ihop alla ingredienserna.

Tips!
Prova att mixa fröerna med mixerstav så blir det en annorlunda struktur på brödet.

Är du mjölkproteinkänslig så byt ut till en get eller fårost.

Bred ut ca 1 cm tjockt på ett bakplåtspapper och grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter.

[ss_receptsamlingen]

1 reaktion på ”Anna Halléns fröbröd”

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng