Amaranthgröt

[ss_featured_image]

  5  gillar
Klicka för att gilla!
  • 1 dl Amaranthflingor
  • 2.5 dl Vatten
  • 1 nypa Salt
  • Ev 1 el. 2 ägg

Skölj fröna i kallt vatten.

Koka upp vattnet och lägg i fröna och koka tillsammans i ca 5 minuter.

Lägg gärna i kryddor som kanel eller kardemumma eller färsk ingefära.

Eventuellt knäck i ägg sista minuten eller servera med kokt ägg.

Servera med valfri mjölk.

Det går bra att toppa med lite nyponpulver eller greens

[ss_receptsamlingen]

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng