Kesoplättar

[ss_featured_image]

  15  gillar
Klicka för att gilla!
  • 100 g keso
  • 1 ägg
  • 1 msk fiberhusk
  • 0.5 dl hallon
  • 0.5 dl grädde/kokoskräm

Mixa keso ägg och fiberhusk, låt svälla några minuter och stek på mellanlåg värme. Vänd när ytan börjar stelna. Servera med hallon och vispad grädde alt kokoskräm (det vita fluffiga ifrån en oskakad kokosmjölk) om du vill minska på mjölken.

Alternativ är kanel med en smörklick.

[ss_receptsamlingen]

 

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng