Ägghalvor med Majonnäs

Hård/mjukkoka de antal ägg du behöver.

  • ägg

Koka äggen och låt de svalna. Skala och dela. Garnera äggen med majonnäs gärna ur en spritspåse så ser det proffsigt ut. Garnera med dillvippa, citronskiva och eller en räka.

Majonnäs

  • 1 ägg
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2.5 dl rapsolja
  • vitpeppar

Lägg alla ingredienserna i en hög smal bunke. Sätt i mixerstaven och mixa genom att hålla staven stilla samtidigt som du räknar till 10. Höj sedan staven några gånger tills all olja är inarbetad och det är majonnäs i hela bunken.

 

Tillbaka till [sb_parent]

 

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng