[ss_featured_image]
21 gillarKlicka för att gilla!
Kycklingen
- 500 g Kycklinglår
- 2 Paprikor
- 2 stora Rödlökar
- 2 msk Rapsolja
- 1/2 tsk Vitpeppar
- 1 tsk Koriander
- 1 tsk Spiskummin
- 1 tsk Lökpulver
- 1/2 tsk Vitlökspulver
Strimla paprika och rödlök fint
Strimla kycklingen fint och marinera några minuter med kryddor och rapsolja
Stek kycklingen först, när det börjar få färg lägg i grönsakerna och rör ofta och stek till all vätska är borta.
Bönröra
- 1 pkt Kidneybönor
- 1 msk Vitvinsvinäger
- 1 tsk Spiskummin
Mixa med mixerstav tills det är slätt
Tomatsalsa
- 3 stora Tomater
- 1 Chilifrukt
- 1 kruka Koriander
- 2 msk Rapsolja
- Salt
Kärna ur tomaterna och hacka skalen fint
Hacka chili fint (utan kärnor)
Hacka koriandern
Salta
Häll på rapsolja och rör om
Servera på talrik med kycklingen i botten, bönröra och tomatsalsa.
[ss_receptsamlingen]
Ingenting till? Ska det ätas så rakt upp o ner?