Lammfärsbiffar

[ss_featured_image]

  19  gillar
Klicka för att gilla!
  • 500 g lammfärs
  • 1 liten knipplök
  • 2 msk dijonsenap
  • 75 g fetaost
  • Spenat
  • 2 tomater
  • Smör eller olivolja till stekning
  • Salt och peppar

4 portioner

Ansa, skölj och hacka knipplöken. Rör ned i en bunke med lammfärs och senap. Smula i fetaosten och vänd in den i färsen. Forma fyra biffar.

Stek i stekpanna på hög värme så de får en yta på båda sidor. Sänk värmen och lägg på ett lock och låt de gå klara i ca 10 -12 min. Blir det för torrt så häll en msk vatten.

Stek de hackade tomaterna i stekpanna till de blir mosiga. Vänd ner spenaten. Smaka av med salt och peppar.

Servera med kryddsmör.

[ss_receptsamlingen]

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng