[ss_featured_image]
32 gillarKlicka för att gilla!
- 1 pkt Vit fisk, exempelvis sej
- 1 dl Mandelmjöl
- 1 dl Kokosflingor
- 1 Ägg
- Torkad basilika
- Salt och peppar
- Kokosolja till stekning
Vispa ägget i en djup tallrik,
Blanda ihop mandelmjöl, kokosflingor och torkad basilika samt salt och peppar. Vill du inte använda mandelmjöl går det bra att panera med sesamfrön.
Doppa fisken i ägget och sedan i paneringen.
Stek i kokosolja
Remouladsås
- 2 dl Majonnäs
- 1 dl Rysk yoghurt, kan bytas ut mot majonnäs om mjölkkänslig
- 1 dl Picklesgrönsaker
- 1 msk Kapris
- 1 Salladslök
- 1 tsk Dijon
- 1 msk Dill
- 1 tsk Dragon
- Svartpeppar
Mixa picklesgrönsaker, salladslök och kapris med en mixer så det är en finhackad smet.
Blanda grönsakssmeten med majonnäs och yoghurt.
Smaka av med dijon, dill, dragon och svartpeppar.
Servera med kokt blomkål.
[ss_receptsamlingen]
Testade att göra fisken. Blev väldigt god smak med kokos och mandelmjöl. Hade inte så mycket mandelmjöl hemma så jag tog lite bovete och malde o det funkade bra.
Tja, det gick väll än att äta men det är nog inget som jag kommer att längta efter
Hur många personer är detta recept för?
Väldigt gott tog bara sesamfrön som panering