Panerad fisk med Remouladesås

[ss_featured_image]

  32  gillar
Klicka för att gilla!
  • 1 pkt Vit fisk, exempelvis sej
  • 1 dl Mandelmjöl
  • 1 dl Kokosflingor
  • 1 Ägg
  • Torkad basilika
  • Salt och peppar
  • Kokosolja till stekning

Vispa ägget i en djup tallrik,

Blanda ihop mandelmjöl, kokosflingor och torkad basilika samt salt och peppar. Vill du inte använda mandelmjöl går det bra att panera med sesamfrön.

Doppa fisken i ägget och sedan i paneringen.

Stek i kokosolja

Remouladsås

  • 2 dl Majonnäs
  • 1 dl Rysk yoghurt, kan bytas ut mot majonnäs om mjölkkänslig
  • 1 dl Picklesgrönsaker
  • 1 msk Kapris
  • 1 Salladslök
  • 1 tsk Dijon
  • 1 msk Dill
  • 1 tsk Dragon
  • Svartpeppar

Mixa picklesgrönsaker, salladslök och kapris med en mixer så det är en finhackad smet.

Blanda grönsakssmeten med majonnäs och yoghurt.

Smaka av med dijon, dill, dragon och svartpeppar.

Servera med kokt blomkål.

[ss_receptsamlingen]

4 reaktioner på ”Panerad fisk med Remouladesås”

  1. monixan33@gmail.com

    Testade att göra fisken. Blev väldigt god smak med kokos och mandelmjöl. Hade inte så mycket mandelmjöl hemma så jag tog lite bovete och malde o det funkade bra.

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng