Köttfärsrulle med Spenatfräs

[ss_featured_image]

  6  gillar
Klicka för att gilla!
  • 500 g färs
  • 1 ägg
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk soja (vetefri)
  • 8 skivor skinka (typ parma)
  • Spenat
  • Tomater
  • Champignoner
  • Smör
  • Vitlök
  • Salt
  • Peppar

Blanda färs med ägg, vitlök och grädde salt och peppar. Platta/kavla ut smeten på ett bakplåtspapper till en fyrkant. Lägg på skinkan och strö över osten. Rulla ihop som en rulltårta och stäng ändarna. Vik upp bakplåtspappret till en liten låda och flytta över till en ungsfast form. Pensla med sojan.

Grädda i ugnen på 200 grader i ca 40 min.

Rör ihop smör med vitlök.

Fräs ihop spenat, klyftade tomater och champignoner med salt och peppar.

Tips: Man kan med fördel göra rullen dagen innan och förvara i kylen, så går det snabbare när man kommer hem från arbete eller skola.

[ss_receptsamlingen]

 

1 reaktion på ”Köttfärsrulle med Spenatfräs”

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng