Stekt korv med blomkålsmos

[ss_featured_image]

  6  gillar
Klicka för att gilla!
  • Korv med hög kötthalt, var noga med att den inte innehåller socker eller gluten.
  • Blomkål
  • Grädde/Creme Fraish
  • Vitlök
  • Salt
  • Vitpeppar

Koka blomkålsbuketter i grädde och ev lite vatten. Mixa grovt för en grövre struktur. Mixa fint för ett lent mos.  Mycket gott med parmesan och en klick smör i.

Alternativt, koka blomkål i vatten tillsammans med några vitlöksklyftor. Mixa slätt och vänd i creme fraish.

Salta och peppra

Stek korven

Servera med en grön sallad och kanske lite ketchup

[ss_receptsamlingen]

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng