Avokadoröra med chili och färsk koriander

4-6 port som förrätt  ca 15 port på buffébord

  • 6 avokado
  • 1-2 röda chilifrukter
  • 1 liten rödlök
  • 1 lime
  • 2 vitlöksklyfta pressad
  • 3 msk majonnäs
  • salt och peppar
  • färsk korianderDela avokadon. Gröp ur och mosa. Blanda med finhackad chili, rödlök, vitlök, saften från limen, majjo. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner lite hackad koriander. Lägg blandningen i en vacker skål och droppa över limesaft så den inte mörknar. Toppa med koriander.

Gott till frökex, sallad eller som ett tillbehör till buffébord

 

Tillbaka till [sb_parent]

 

Lämna ett svar

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng