Tillfrisknandets gåva

Tillfrisknandet är en gåva som du först och främst ger till dig själv. Effekterna utav att du är i tillfrisknande blir en gåva till dina nära och kära.

En person påverkar många personer i sin omgivning. Partner, föräldrar, barn, kollegor, chefer, släkt och vänner. Det blir ganska många som har någon relation med en person när man börjar titta efter. Är denna person fast i sitt sockerberoende så påverkas alla i omgivningen negativt. Alla blir påverkade på ett eller annat sätt.

När en person väljer att gå in i tillfrisknande börjar man vara på ett annat sätt och man börjar sprida lugn, vänlighet, kärlek och andra positiva egenskaper kring sig. Vi på SockerSkolan är tacksamma om du väljer att gå in i tillfrisknande. Det hjälper inte bara dig och din omgivning utan även till att skapa ett helare och friskare samhälle.

Vi på SockerSkolan vill ge en gåva till en som vill gå in i tillfrisknande. Vi erbjuder dig 1.500:- rabatt (ordinarie pris 8.400:-) om du anmäler dig till en Nystart kurs idag. Detta erbjudande gäller bara idag och om du anmäler dig via detta formulär. Du behöver inte bestämma vilken Nystart du ska gå, men den kurs du går ska ha startdatum under 2020.

Det är endast de anmälningar som sker innan 24.00 som får detta erbjudande. Vi kommer att maila och bekräfta de som har anmält sig under morgondagen samt skicka en faktura på anmälningsavgiften (1.000:-). Fakturan ska vara betald inom 10 dagar. Resterande kursavgift (5.900:-) betalas i samband med kursstart.

Vi vill tacka er alla som har följt vår julkalender och ber att få Önska er alla en riktigt God socker- och glutenfri Jul som är fylld med Sinnesro.

Anmäl dig till Nystart under 2020 med 1.500:- rabatt genom att fylla i detta formulär.

Vill du boka in ett gratis inledande samtal, kontakta oss här.

Missa inte det som händer på SockerSkolan, häng med oss i vår SockerSkvallergrupp eller följ oss på Facebook, Instagram eller Twitter.