Bär din krona stolt

Sockerskvaller Blogg

Bär din krona stolt

Jag är en sådan som bär min krona stolt!

I sjukdom så hade jag inte ens en krona. Jag var ju en sådan som misslyckas, är värdelös, kan inte, tråkig, oattraktiv och allt annat som min inre kritiker, röda hund hade instiftat i mig. I tillfrisknade har jag fått prova tankar som att jag kanske kan något, jag kanske är älskad och buren, jag kanske kan lyckas med något och jag kanske får lov att sträcka på mig. Det har behövts många dagar i drogfrihet, många samtal med kloka människor att komma till det läget att faktisk jag med har en krona att bära. I början kändes det falskt och oäkta att bära kronan då det jag trodde att jag var högmodig, arrogant, stram, trotsig och envis, att andra skulle komma på mig och ta min krona ifrån mig eftersom jag inte ansåg mig vara värdig den. I jämförelse med andra dömde jag ut mig själv, igen. Lyssnade på den inre kritikerns nya ord som blivit förpackade i ett nytt paket. I min vidare behandling hade vi paketöppning och jag fick gåvan av att medvetandegöra mina tankemönster och förklaringsmodeller tillsammans med terapeuten och gruppen. Idag kan jag bära min krona stolt, känna mig tillfreds, nöjd, lycklig, belåten och fylld av tillfredställelse. Och det är inte på bekostnad av någon annan, jag är bra som jag ÄR.

Och om jag är bra så är även DU bra, på att vara den DU ÄR.

Inre kritikern har fått sparken av mitt äkta jag. Idag tar jag ett beslut på att bära min krona stolt varje dag även med myskläder och snorpapper i fickan eller med finklänningen på. Jag bär min krona stolt tillsammans med andra som bär sina kronor stolt. Åh, vad det lyser fint om människor som tillåter sig att bara vara stolta, tacksamma, öppna, jämlika, respekterande och kärleksfulla.

Vår önskan är att du putsar din krona och bär den stolt idag!

Dessa tankar kommer från SockerSkolans Blåa Kalender. En kalender där vi samlat verktyg som är värdefulla stöd i tillfrisknandet. Nu kan du beställa kalendern för 2020!

Nästa gratis webinar om vad sockerberoende är går av stapeln Vi har för tillfället inget inbokat webinar, anmäl dig i formuläret nedan för att få länken.

Välkommen in i värmen
/Cristina och Jessica


Missa inte det som händer på SockerSkolan, följ oss på Facebook och Instagram.

Vi använder cookies för att höja användarens upplevelse på sockerskolan.se. Fortsätter du att använda vår sida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng